Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Apple Watch: naast lifestyle gadget ook een sporthorloge

Apple watch sporthorloges Apple is al sinds enige tijd een grote en belangrijke speler op de markt voor smartwatches. De Apple Watch wordt dan ook niet alleen door Apple fans gedragen, maar ook door sporters, die de geleverde prestaties wil kunnen bijhouden. De Apple Watch is op veel punten niet te vergelijken met bijvoorbeeld sporthorloges van Garmin, of van andere bekende leveranciers. Met een wat hogere prijs en de uitstraling van een gadget van hoge kwaliteit heb je met de Apple watch een waardevol horloge te pakken die je ook voor sporten, zoals hardlopen kan gebruiken.

De functies van de Apple Watch

Voor de sporter zijn veel van de functies van de Apple Watch van hoge waarde. Zo kun je met dit horloge, in tegenstelling tot bij de horloges van de meeste andere merken, volledig 'connected' blijven met de buitenwereld. Onderweg kun je bellen, op de hoogte blijven van de laatste Tweets, jouw mail lezen en op de hoogte blijven van de beurs of het laatste nieuws. Onderweg foto's maken en jouw verbrande calorieën bekijken, het kan allemaal met de Apple Watch. Dit maakt dit horloge tot een waardevolle tool voor fitness en voor het doen van je werk, tijdens, voor en na het sporten.

De Apple Watch en GPS

De Apple Watch heeft zelf geen verbinding via GPS. Wel is het mogelijk om middels het bij je dragen van jouw telefoon de afgelegde afstand zeer exact te meten middels GPS. Tevens is het grote voordeel hiervan dat jouw telefoon berichten doorstuurt naar je horloge. Zo heb je alle mogelijke functies bij je onderweg. Je kunt de Apple Watch tevens gebruiken in combinatie met een hartslagmeter en een goede functionele app. De Apple watch stuurt verzamelde gegevens door naar de Apple Health app. Vanuit deze app kunnen alle belangrijke gegevens wat betreft jouw prestaties nauwkeurig worden afgelezen. Hier kun jij je voordeel mee doen bij het trainen en jouw prestaties blijven verhogen!

Het uiterlijk van de Apple Watch

De Apple Watch is een perfect voorbeeld van een smartwatch met sporthorloge kenmerken waarin functionaliteit en design perfect verenigd zijn. Het uiterlijk van dit horloge is, zoals je van Apple mag verwachten, strak vormgegeven. Er zijn geen overbodige knopjes en tierelantijnen die het horloge opsmukken. Het feit dat jouw Apple Watch als afstandsbediening voor je telefoon werkt terwijl je sport is een groot pluspunt voor degenen die niets willen missen terwijl ze hun workout doen. Hecht jij aan het kunnen blijven checken van je mail en het kunnen bellen terwijl je aan het sporten bent? Of wil je naast een horloge voor het sporten ook in je dagelijks leven gebruik maken van een smartwatch? Dan is de Apple Watch ontworpen voor jou.

Apple Watch vergelijken: vergelijk alle prijzen van webshops

Op Sporthorloges.com kan je heel eenvoudig Apple Watch vergelijken. We houden dagelijks prijzen bij van alle betrouwbare webshops van alle sporthorloges en smartwatches. Zo kan je honderden euro’s besparen bij de aankoop van een Apple Watch.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x