Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sigma sporthorloges: goedkoop met grootse prestaties

Sigma sporthorloges: ontdek alle sporthorloges van het merk SigmaBen jij op zoek naar een budgetvriendelijk sporthorloge? Dan moet je echt eens naar de Sigma sporthorloges kijken. De Sigma sporthorloges zijn goedkoop, duurzaam en functioneel. Al voor € 39,95 heb je een sporthorloge met een accuduur van ruim 8000 uur, een calorieënteller en een hartslagmeter. Bij Sigma sporthorloges wordt standaard een borstband met hartslagsensor meegeleverd. Wil jij een degelijk sporthorloge zonder al te veel poespas? Gaat het jou om het meten van de hartslag zodat je in de juiste hartslagzone kunt trainen? Dan zijn de Sigma sporthorloges jou op het lijf geschreven!

Betaalbare Sigma sporthorloges

Je hebt sporthorloges die honderden euro’s kosten en zijn uitgerust met de laatste technische snufjes en vervaardigd zijn van de mooiste materialen. Sigma is niet zo’n merk. Sigma maakt sporthorloges die doen wat ze moeten. Niet meer en niet minder. Zo heb je de PC 3.11 die € 29,95 kost en een stopwatch heeft en een hartslagsensor. Als dat alles is wat jij nodig hebt om jouw sportieve doelstellingen te halen, kan het simpelweg niet goedkoper. Niet voor niets zijn de Sigma sporthorloges zo populair. De Sigma sporthorloges passen in het budget van iedere sporter.

Sigma sporthorloges voor hardlopen

Wil je een sporthorloge die automatisch jouw optimale hartslagzondes berekent? Dan wil je de PC 10.11 die iets meer dan € 40,- kost. Of ben je een hardloper en wil je dat je loopsnelheid ook gemeten wordt? Dan kies je voor de RC 12.09 voor iets meer dan € 75,-. Sigma sporthorloges

hebben alleen de functies die jij nodig hebt. En daarom zijn ze ook erg betaalbaar. Dat geldt ook voor de RC 15.11. Dit digitale sporthorloge kost nog geen € 100,- en is bij uitstek geschikt voor hardlopen. Dit Sigma sporthorloge heeft een 3-assige snelheidssensor waardoor je zowel je hartslag, snelheid en afstand kunt meten. Je krijgt er ook een dockingstation bij met software zodat je op je computer je hardlooptraining kunt analyseren. Een geschenk voor hardlopers.

Geen poespas bij Sigma sporthorloges

De Sigma sporthorloges kosten gemiddeld tussen de € 30,- en € 100,-. Dat is goedkoop. Zeker als je het vergelijkt met naaste concurrenten. Het heeft misschien niet alle functies van andere merken en het is ook geen smartwatch. Wat het wel is, is een fantastisch sporthorloge die je goed kunt gebruiken bij iedere training. Het is geen sporthorloge waarmee je modewedstrijden wint, maar als dat ook niet je plan is en je genoeg hebt aan de functies van Sigma sporthorloges is er geen beter merk op de markt beschikbaar. Een budget sporthorloge zonder beperkingen!

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x