Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Betaalbare Timex sporthorloges

Timex sporthorloge: goedkope sporthorlogesOver betaalbare sporthorloges gesproken, de Timex Ironman Run 20x koop je al voor minder dan honderd euro. Een waar koopje dus. Zeker als je weet dat dit sporthorloge met GPS-sensor, intervaltraining en calorieënteller komt. Het meet ook meteen je snelheid en gelopen afstand. Het horloge is daarbij ook waterbestendig tot 50 meter diepte. Je kunt er dus ook mee zwemmen! Het enige wat de Timex Ironman Run 20x niet heeft is een hartslagmeter. Die kan je er natuurlijk altijd los bij kopen.

De allerbeste Timex sporthorloges

Wil jij liever het beste sporthorloge dat Timex te bieden heeft? Dan is de Timex Ironman Run x50+ jou op het lijf geschreven. Dit horloge heb je in twee uitvoeringen. Eentje met meegeleverde hartslagsensor en eentje zonder. Dit horloge kost tussen de 199 en 249 euro. Je kunt zelfs je muziek bedienen met dit Timex sporthorloge. Ideaal als je aan het lopen of fietsen bent. Je hoeft dan immers niet in je zak te zoeken naar je smartphone! De Timex sporthorloges vind je in alle kleuren van de regenboog. Jouw favoriete Timex sporthorloge in jouw favoriete kleur zit er dan ook vast en zeker bij!

Eenvoudig in gebruik

De Timex sporthorloges zijn betaalbaar en goed. Het zijn sporthorloges die uitblinken in gebruiksgemak. Als je honderden functies zoekt en alle mogelijke informatie wilt vergaren voor analyse, dan zijn de Timex sporthorloges geen goede keuze. Zoek je daarentegen een sporthorloge dat makkelijk te bedienen is en toch alle broodnodige functies heeft, dan kunnen wij jou Timex van harte aanbevelen.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x