Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sporthorloge met GPS

Wil jij graag bijhouden waar je allemaal gelopen hebt? Of wil je graag tijden over een bepaalde afstand vergelijken? Dan is een sporthorloge met GPS echt iets voor jou!

GPS horloge: een technisch fraai meesterwerk

Waar vroeger de GPS apparaten enorm groot waren (denk maar aan de eerste TomTom’s) zien we nu steeds vaker kleinere GPS systemen. Door deze ontwikkeling is het ook mogelijk om een GPS horloge op de markt te brengen. Gerenommeerde merken als Garmin, Polar en Suunto bieden dergelijke horloges met GPS al aan. Er zijn een 2-tal verschillende GPS horloges: de horloges waar je achteraf de geolocatie van kunt bekijken via bijvoorbeeld Garmin Connect. Een ander type GPS sporthorloge zijn de horloges waarbij je onder het lopen de wegen kunt volgen/zien (exact hetzelfde als bij een navigatiesysteem). Erg handig als je bijvoorbeeld gaat hardlopen in het buitenland. Dergelijke sporthorloges met GPS staan eigenlijk nog in de kinderschoenen; op dit moment is er maar een handjevol sporthorloges dat deze functie aanbiedt.

Routes lopen

Ben jij een outdoor liefhebber en trek je er graag op uit? Dan is een horloge met GPS een échte must. De Garmin Epix maakt het zelfs mogelijk om verschillende routes te importeren die je vervolgens kunt lopen. Ideaal dus als je in het buitenland op onbekend terrein aan het wandelen, joggen en/of hardlopen bent!

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x