Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Smartwatch: gebruik smartwatches als sporthorloge

Met een goede smartwatch is het mogelijk om je prestaties op sportgebied bij te houden en te verbeteren. Je houdt, middels de verschillende functies op het horloge, een oogje op bijvoorbeeld afgelegde afstanden en het verbruik van je energie. Tevens kun je bij sommige smartwatches ook routekaarten invoeren. Zo kun je, middels bijvoorbeeld GPS, een route lopen, maar de weg terug naar huis ook weer zonder moeite vinden. Een goed voorbeeld van een mooi ontworpen smartwatch is de Apple Watch. Deze smartwatch kan functioneren als afstandsbediening van je telefoon, waardoor je een veelvoud aan functies onder je bereik hebt tijdens het sporten.

De meerwaarde van het gebruik van een smartwatch tijdens het sporten

Het afwerken van een trainingsprogramma is eenvoudig met een goede smartwatch. Zo kun je kiezen voor een model dat bijvoorbeeld ingebouwde interval-trainingen voor je bijhoudt en opslaat. Met een eventueel ingebouwde hartslagmeter aan de pols houdt jouw smartwatch bij of je in de goede fase traint. Zo kun je jouw bewegingsintensiteit bijstellen en juist sneller of langzamer bewegen. Op deze manier maak je optimaal gebruik van jouw training. Ook hebben sommige sporthorloges de mogelijkheid om hoogteverschillen op een bepaald parcours weer te geven en te meten. Wil je weten of er slecht weer aankomt tijdens het fietsen, klimmen of lopen? Geen probleem, ook hiervan houdt een smartwatch met uitgebreide functies je op de hoogte.

Een Apple Watch kan middels een verbinding met je telefoon en de Apple Health app jouw prestaties bijhouden. Tevens kun je deze smartwatch koppelen aan bijvoorbeeld een hartslagmeter, waardoor je de intensiteit van jouw trainingen kunt bijhouden. Mede vanwege het kunnen bellen, e-mails lezen en het gebruik kunnen maken van social media tijdens het sporten, is de Apple watch voor velen een populaire smartwatch keuze.

Kiezen voor design en functionaliteit met een smartwatch

Hecht je waarde aan het uiterlijk van jouw smartwatch? En ben je van plan om jouw smartwatch dag in dag uit te dragen? Kies dan voor een horloge met een hoge functionaliteit. Zo kun je met de Apple Watch jouw telefoon volledig besturen en gebruik maken van verschillende apps middels het scherm van je horloge. Zo kun je de Apple watch zien als een horloge van een hoge kwaliteit, met een mooi design en een hoge toegevoegde waarde voor de sporter. Dit is een lifestyle-horloge dat het onnodig maakt om je telefoon continu in de hand te hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Apple watch zo populair is!

Smartwatch vergelijken doe je op Sporthorloges.com

Op Sporthorloges.com kan je eenvoudig alle smartwatch vergelijken op mogelijkheden en op prijs. Dagelijks controleren we alle prijzen bij webshops zodat je een goede keuze kan maken.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x