Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Haal het beste uit jezelf naar boven met Garmin sporthorloges

Garmin sporthorloges: de Ferrari onder de sporthorlogesBen jij een sporter die het beste uit zichzelf naar boven wilt halen? Wil jij exact weten welke afstand je hebt afgelegd, in hoeveel tijd en hoe hoog je hartslag was? Dan zijn de Garmin sporthorloges jou op het lijf geschreven! Garmin maakt sporthorloges voor hardlopen, fietsen, zwemmen, wandelen en golf. Maar ook: multi-sport, hondentraining, handhelds en activity tracking sporthorloges.

De unieke functies van Garmin sporthorloges

Alle Garmin sporthorloges hebben hun eigen unieke functies. Zo heeft het Approach S2-golfhorloge lay-up- en dogleg-afstanden en een digitale scorekaart. Ideaal voor de fervente golfer die niet alleen zijn vooruitgang wilt bijhouden, maar ook informatie tot zijn beschikking wilt hebben om een nog betere golfer te worden. De Garmin Swim houdt de baanlengte, de afstand en het aantal slagen bij. Zodat jij je kunt concentreren op het zwemmen en niet zelf het aantal baantjes of slagen hoeft te tellen. Met de Garmin sporthorloges haal je het beste uit jezelf naar boven. Ga de strijd aan met jezelf. Of test jezelf tegen de groten der aarde zoals Tiger Woods of Ranomi Kromowidjojo. Met de Garmin sporthorloges is het mogelijk!

Hardloophorloges voor beginners en gevorderden

De hardloophorloges van Garmin zijn razend populair. Dat is ook niet zo gek, want de hardloophorloges zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor beginners en gevorderden. Met de Forerunner 10, die € 129,- kost, kan je met één druk op de knop al beginnen. Dit sporthorloge houdt afstand, snelheid en calorieën bij. Mocht je meer willen, bijvoorbeeld in combinatie met een hartslagband, heeft Garmin ook hardloophorloges voor gevorderden. De Forerunner 620 bijvoorbeeld die € 349,- kost. Dit horloge heeft een touchscreen en berekent zelfs de VO2-waarde. Het geeft ook informatie over cadans, grondcontacttijd en verticale oscillatie. Oftewel: alles wat een hardloper nodig heeft. Met Garmin Connect kan je de informatie delen op alle sociale media kanalen

De kosten van Garmin sporthorloges

Garmin sporthorloges koop je al vanaf € 89,- en prijzen lopen op tot zo’n € 599,-. Dat maakt de sporthorloges geschikt voor beginners en gevorderden. De vraag is: wat heb jij nodig van een sporthorloge? Wil jij alles weten? Of heb jij genoeg aan afstand, calorieën en snelheid? Bij Garmin ben je aan het juiste adres. Hier vind je jouw ideale sporthorloge.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x