Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sporthorloge Runtastic

Runtastic sporthorloges: Alle sporthorloges geschikt voor RuntasticRuntastic is een leuke en zeer handige app die kan worden gebruikt tijdens het hardlopen. Wil jij een hardloophorloge kopen? Koppel hem dan aan Runtastic. Overigens kun je Runtastic gebruiken voor meer sporten, zoals fietsen en skaten. Runtastic heeft een coach functie en moedigt je aan bij het sporten. Je kunt een route maken, lopen en je resultaten aflezen na je workout. De makkelijk te gebruiken app geeft je een kaartje met je route, je afstand en uiteraard je snelheid aan het einde van het sporten. Wil je aan hartslagmeter kopen? Dan kun je die ook koppelen aan deze leuke app. Met de live tracking functie zie je op ieder moment wat je snelheid is en kun je ontdekken hoe je het doet. Zo kun je in combinatie met je beste sporthorloge direct aan de slag en is het makkelijk om je conditie te verbeteren. 

Een sporthorloge kopen

Wij vergelijken continu de sporthorloge prijzen van een grote groep aanbieders. Zo weten wij exact wat de laagste prijs is voor een sporthorloge dames (of heren) horloge en ben jij gegarandeerd van de laagste prijs. Weet je niet goed wat je wilt kunnen doen met je nieuwe horloge? Wij adviseren je gratis en vrijblijvend over de functies van de goedkoopste modellen en houden uiteraard rekening met jouw budget. In combinatie met de Runtastic app ben je volledig voorbereid op leuke en succesvolle trainingen met een optimaal effect. Zo ga je de competitie aan met jezelf en andere sporters en kun je je bijvoorbeeld voorbereiden op een wedstrijd. Uiteraard is de Runtastic app ook te gebruiken door de recreatieve sporter. 

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x