Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sporthorloge mountainbike

Wil je meer gaan fietsen op je mountainbike? Of wil je meer uit je trainingen halen? Dan is een goed sporthorloge een prima optie. Wij bieden je het beste sporthorloge voor het mountainbiken tegen een lage prijs. We vergelijken iedere dag de actuele sporthorloge prijzen voor je en na een bezoek aan onze webshop kun je direct aan de slag met jouw nieuwe horloge. Een aparte hartslagmeter kopen voor je trainingen is niet meer nodig. Een goed sporthorloge heeft een ingebouwde hartslagmeter die via een borstband, of via een sensor op je pols, de hartslagen telt. Zo weet je altijd hoe je conditie is en of je in de juiste zone traint!

Een goed sporthorloge kopen

Of je nu een sporthorloge dames model zoekt of een horloge voor heren, bij ons vind je de beste keuze tegen de scherpste prijs. Wat kan een goed sporthorloge voor je doen? Je kunt bijvoorbeeld routekaarten voor het fietsen op je telefoon zetten. Sommige modellen hebben zelfs al routekaarten in het systeem staan! Ook is het met een sporthorloge makkelijk om te zien wat jouw calorieverbruik is. Na het trainen raadpleeg je de gekoppelde app en weet je hoe het zit met je verbranding. Ook de afstand die je hebt afgelegd en de route die je hebt gebruikt zijn zichtbaar. Wil je tijdens het sporten weten of het gaat regenen? We bieden geavanceerde sporthorloges aan die zelfs het weerbericht voor je in de gaten houden.

Jouw sporthorloge houd je op de hoogte

Wil je een hardloophorloge kopen? Of zoek je een allround sporthorloge dat voor alle sporten geschikt is? Kies dan voor een exemplaar met een hoogtemeter, een routeplanner, een verbrandingsmeter en tevens de mogelijkheid om berichten van je telefoon te ontvangen. 

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x