Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Houd je activiteit bij met Fitbit sporthorloges

Fitbit SporthorlogesBen jij iemand die van informatie houdt? Iemand die graag sport en gezond leeft? Dan kan je eigenlijk niet zonder de Fitbit sporthorloges. De Fitbit sporthorloges hebben een Bluetooth-tracker die jouw dagelijkse activiteiten meet. Je ziet hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel kilometer je hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Klinkt gaaf, toch? De Fitbit sporthorloges zien er ook nog eens hip uit.

App voor de Fitbit sporthorloges

De Fitbit-app is ideaal als je wilt afvallen en wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Of als je gewoon graag wilt weten hoeveel calorieën je verbrand of hoeveel stappen je zet op een gemiddelde dag. Met de Fitbit-app heb je altijd toegang tot deze informatie. Zowel geschikt voor Android, Windows als iOs. Ook leuk: je kunt uitdagingen aangaan met vrienden. Wie verbrand deze week de meeste calorieën of wie zet deze week de meeste stappen? Daag je vrienden uit en ontdek het! De Fitbit-app is gratis te downloaden in de App Store, Google Play en Windows Store. Daarmee zijn de Fitbit sporthorloges met nagenoeg iedere smartphone te gebruiken. Dat is zeer uniek voor sporthorloges.

Fitbit sporthorloges voor beginners

Dit mooie merk heeft verschillende sporthorloges. Allemaal met hun eigen charmes en natuurlijk prijskaartje. De Zip is de goedkoopste met een prijskaartje van € 54,95. Dit sporthorloge is een draadloze bewegingscracker dat gebruikmaakt van Bluetooth 4.0. Daarna komt de One die € 84,95 kost en er zeer futuristisch uitziet. Leuke aan dit sporthorloge is dat het ook informatie geeft over jouw slaappatroon. Het heeft zelfs een geluidloos alarm aan boord.

All-in-one Fitbit sporthorloges

Hetzelfde geldt voor het Flex model. De Charge is wel net even iets anders, want dit sporthorloge kan je koppelen aan je smartphone. Je kunt zelfs inkomende oproepen ontvangen op het display. Dit sporthorloge kost € 129,-. Het duurste model is de Surge die € 229,- kost. Dit is een activity tracker, sporthorloge en smartwatch inéén. Het meet je gelopen afstand, hartslag, verbrande calorieën, snelheid. Ook kun je de Surge gebruiken om een inkomende oproep op te nemen of te weigeren en zelfs om je muziek te bedienen. Er zijn dus een hoop smaken waar je uit kunt kiezen. Kies jouw favoriet op basis van functies én looks.


 

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x