Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sporthorloge Runkeeper

Sporthorloges geschikt voor RunkeeperRunkeeper is een ideale app voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. In combinatie met je beste sporthorloge is Runkeeper een prima app om op de hoogte te blijven van je prestaties. Uniek aan deze app is de coach functie. Hiermee wordt je op de hoogte gehouden van je snelheid en vorderingen tijdens het lopen. Je stelt een gemiddelde snelheid in, waarop je wilt rennen. Tijdens het lopen vertelt de app je of je op de juiste snelheid aan het trainen bent. Wil je een hardloophorloge kopen? Dan is het aan te raden om te bekijken of je dit horloge kunt gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld Runkeeper. Wil je een sporthorloge kopen? Dan adviseert ons team je graag en vrijblijvend over de modellen die bij jou passen, tegen de laagst beschikbare prijs. Wij vergelijken continu de sporthorloge prijzen van alle aanbieders op de markt. 

Sporthorloge dames en heren modellen

Uiteraard hebben wij de beste sporthorloges beschikbaar voor zowel dames als heren. Met Runkeeper verbind je jouw horloge met je smartphone via GSM. Je kunt vrijwel direct aan de slag en de handige countdown functie van de app laat je weten wanneer je start. Tijdens je rondje kun je naar muziek luisteren en aan het einde van de sessie zie je op een kaart wat jouw route was. Natuurlijk wordt ook je snelheid weergegeven. 

Maak kennis met de perfecte manier van trainen met een goed sporthorloge in combinatie met de Runkeeper app en blijf jezelf verbeteren! Zo ben je op weg naar perfecte resultaten.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x