Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Apple smartwatch als sporthorloge

De Apple fans weten het al: Apple staat voor innovatie, design en een hoge mate van functionaliteit. Dit geldt zonder meer ook voor de Apple smartwatch. Met dit bijzondere horloge heb je niet alleen een mooi ontworpen uurwerk om je pols, maar tevens een assistent in het dagelijks leven. De Apple smartwatch maakt het continu checken van je telefoon overbodig. Zo blijf je middels de Apple smartwatch op de hoogte van inkomende berichten zoals e-mail, maar ook van de beurs, van jouw social media en zelfs van het weer.

De voordelen van de Apple smartwatch voor de sporter

Naast de mogelijkheid om jouw telefoon middels de Apple smartwatch op afstand te bedienen, kan dit slimme horloge nog veel meer. Zo is de Apple smartwatch zeer populair onder sporters die bijvoorbeeld trainen voor een marathon, of voor een andere sportieve prestatie. Middels de communicatie van de Apple smartwatch tussen het horloge en de Apple Health app op je telefoon, kun je jouw prestaties monitoren en verbeteren. De sensor op de Apple smartwatch houdt je hartslag bij. Wil je liever een borstband gebruiken als hartslagmeter? Dat kan ook. Ook voor het volgen van intensiteitstrainingen is deze smartwatch zeer geschikt. De Health app houdt nauwkeurig bij wat jouw vorderingen op sportief gebied zijn.

De Apple smartwatch maakt jouw prestaties dus beschikbaar voor de Apple Health app. Ook zijn er apps zoals Runkeeper die je kan koppelen zodat je van de Apple Watch een sporthorloge kan maken.

Het design van de Apple smartwatch

Het ontwerp van de Apple smartwatch biedt alles wat je mag verwachten van het team achter dit populaire merk. Het horloge heeft een minimalistisch design, zonder onnodige schuifjes en knoppen. Zo kun je, net als bij de iPhone, direct aan de slag met dit bijzondere horloge. Ook het koppelen van de Apple smartwatch aan je telefoon gaat moeiteloos. De Apple smartwatch is met recht een horloge voor degenen die het gebruik van hun tijd en van verschillende gadgets willen maximaliseren. Met de combinatie van een Apple smartwatch en een telefoon kun je zowel op sportief gebied, als tijdens het dagelijks leven optimaal gebruik maken van apps op je telefoon met een zeer eenvoudig bestuurbaar en robuust ontworpen horloge van de makers van Apple.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x