Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Over Sporthorloges.com

Sporthorloges.com is ontstaan door twee fanatieke hardlopers die het leven van sportieve mensen makkelijker willen maken. We willen mensen helpen met de keuze voor sporthorloge en daarnaast ook in het kiezen van een webshop waar je deze voordelig kan kopen. Zo bieden we persoonlijk advies en kan je gemakkelijk alle sporthorloges en webshops vergelijken.

Eenvoudig vergelijken

Sporthorloges.com is géén webshop, je kan bij ons dan ook geen horloge bestellen. Wel zijn we een onafhankelijk vergelijkingswebsite. We updaten elke dag de prijzen van alle webshops van Nederland zodat je een goede afweging kan maken in prijs en service en met zekerheid bij een webshop kan bestellen.

De wereld een stukje gezonder maken

Als je via Sporthorloges.com een bestelling doet bij een webshop dan ontvangen we daar een kleine vergoeding voor. Omdat we de wereld een stukje gezonder willen maken doneren we een vast bedrag aan een goed doel die bijdraagt aan een gezondere wereld. Zo helpen we elkaar!

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x