Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Webshop aanmelden

Sporthorloges.com helpt maandelijks duizenden consumenten in het maken van de juiste aankoopbeslissingen. We bieden onafhankelijk advies over sporthorloges en vergelijken webshops op basis van prijs, levering en betrouwbaarheid. Consumenten worden via Sporthorloges.com naar uw webshop doorgestuurd. Deze consumenten staan op het punt een aankoopbeslissing te nemen en hebben dus een hoge (online) koopintentie.

Promoot uw webshop via Sporthorloges.com

Behaal klinkende resultaten

Of u net met uw webshop start of al een gevestigde naam bent op e-commerce gebied: met Sporthorloges.com bereikt u uw doelgroep op doeltreffende wijze tegen een geringe investering. We beschikken over een platform met unieke doelgroep data en kunnen uw webshop promoten op een unieke wijze:

  • Uw webshop wordt opgenomen in de vergelijker van Sporthorloges.com, speficiek op de producten die u wenst

  • Uw webshop wordt automatisch gepromoot via onze e-maildatabase en online advertising kanalen op de doelgroep die interessant voor u is

  • U betaalt alleen een vaste lage prijs per doorgestuurde bezoeker naar uw website

  • Door onze technologie hoeft u niet te investeren in productfeeds en IT kosten

  • In tegenstelling tot andere platformen brengen we geen opstartkosten in rekening

  • U ontvangt maandelijks een factuur op basis van aantal clicks naar uw webshop

We streven naar een langdurige samenwerking. Om u te kunnen overtuigen van ons platform willen we een pilot aangaan voor 3 maanden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend  contact op voor de mogelijkheden of bel met Kasper de Wijs: 085 060 60 60

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x