Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Huawei sporthorloges blinken uit in kwaliteit

Huawei sporthorloge: vergelijk alle sporthorloges van HuaweiHuawei timmert goed aan de weg. Tot een paar jaar geleden was het nog een relatief onbekend Chinees merk, maar tegenwoordig maakt Huawei hoogwaardige smartphones én sporthorloges. Niet voor niets is Huawei ook sponsor van voetbalclub Ajax. De Huawei sporthorloges zullen sporters vast en zeker bekoren. Niet alleen kwalitatief erg goed, ook nog eens betaalbaar. Al kan je ook kiezen voor een high end smartwatch met barometer, saffierglas en 6-Axis bewegingssensor. In het assortiment van de Huawei sporthorloges vind je voor iedere sporter het perfecte sporthorloge.

Huawei sporthorloges met activity tracker

Er zijn genoeg smaken waar je uit kunt kiezen. Zoek jij een activity tracker of neig je meer naar een smartwatch? De Huawei Band B0 Black is een activity tracker met een prachtig design. Dit horloge heb je al voor minder dan 100 euro en is daarmee erg betaalbaar. Dit leuke sporthorloge verbind je via Bluetooth met apps als Huawei Wear en Jawbone. Ook kan je met dit sporthorloge je slaap meten en krijg je een vibratie als je te lang stilzit. Zeker als je achter een computer werkt is dat geen overbodige functie. Ook geeft dit Huawei sporthorloge oproepen weer op het display. Het sporthorloge heeft een stappenteller, maar helaas kan je je hartslag niet meten.

Huawei sporthorloges met smartwatch functies

De Huawei Watch Active is een sporthorloge en smartwatch inéén en ziet eruit als een regulier horloge uit het hogere segment. Ideaal als je een sporthorloge of smartwatch zoekt om de hele dag te dragen. Je kunt zelfs kiezen uit veertig klokontwerpen. Iedere dag een nieuw horloge dragen, kan natuurlijk alleen met Huawei sporthorloges. Het horloge is voorzien van krasbestendig saffier glas en een 6-Axis bewegingssensor die meet of je slaapt, wandelt, fietst of rent. Ook is dit Huawei sporthorloge uitgerust met een barometer voor de fervente wandelaars of bergbeklimmers. Dit horloge heeft wel een hartslagmeter die je hartslag meet via de pols. Een borstband is dus niet
nodig. Daarnaast hebben deze Huawei sporthorloges natuurlijk ook smartfuncties. Zo zie je berichten en oproepen op het display verschijnen.

Grote keuze Huawei sporthorloges

De Huawei sporthorloges zijn prachtig om te zien en voorzien van de laatste technieken. Of je nou een betaalbare activity tracker zoekt of een high end smartwatch; de collectie Huawei sporthorloges hebben beiden. Een echte aanrader!

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x