Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Smart watch: vergelijk slimme sporthorloges

Een smart watch is een (sport)horloge met een groot aantal extra functies die handig kunnen zijn in het dagelijks leven en verbonden is aan internet. Hierbij kun je denken aan het kunnen lezen van jouw ingekomen e-mail berichten op de smart watch, maar bijvoorbeeld ook aan het posten op de social media, of het raadplegen van een routeplanner of het weerbericht. Tegenwoordig zijn er velen die een smart watch dragen. Het grootste voordeel dat men noemt wat betreft het dragen van dit type horloge, is het feit dat je niet continu je telefoon in de hand hoeft te hebben.

De voordelen van een goede smart watch om te sporten

Een goede smart watch ondersteunt je bij jouw dagelijkse bezigheden. Denk bijvoorbeeld aan het sporten. Wil je jouw sportieve prestaties bijhouden of verbeteren? Dan biedt een smart watch, zoals bijvoorbeeld een Apple smart watch, goede opties. Met de Apple smart watch kun je (door gebruik te maken van Apple Health) je hartslag tijdens het sporten en jouw prestaties bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld effectief trainen voor een marathon of een ander sportief doel. Tevens is het prettig om tijdens het sporten, of tijdens welke bezigheid dan ook, jouw berichten te kunnen raadplegen middels jouw smart watch. Zie de Apple smart watch als een afstandsbediening voor je telefoon. Zo kun je onderweg bellen, appen en op de hoogte blijven van actuele berichten, de beurs en het weer.

Het ontwerp van jouw smart watch

Hoewel een geliefd design van een smart watch uiteraard een persoonlijke keuze is, blijkt dat met name de vormgeving van de Apple smart watch goed in de smaak valt bij de meeste dragers van deze horloges. Het minimalistische en strakke ontwerp is, zoals we dat gewend zijn van Apple, ontdaan van opsmuk en knoppen. De bediening van deze smart watch loopt via het scherm. Zo kan de gebruiker van een iPhone zonder moeite omschakelen naar het dragen en gebruiken van de Apple smart watch. Een Apple smart watch heeft een mooie uitstraling en draagt prettig.

De eerste serie Apple smart watch heeft geen GPS. De Apple Watch series 2 wel. Wil je bijvoorbeeld zonder ondersteuning van jouw telefoon kunnen klimmen, rennen of fietsen met een routekaart, of van andere functies gebruik maken op je smart watch die door GPS worden ondersteund? Dan kan dat zeker met de nieuwste versie van een Apple Watch. Daarnaast zijn er tal van andere sporthorloges met slimme functionaliteiten.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x