Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Motorola sporthorloges zijn van de laatste technieken voorzien

Motorola Sporthorloges. Technische prima!Motorola ken je misschien nog wel van de mobiele telefoons die vroeger razend populair waren. Tegenwoordig maken ze nog steeds erg goede Android smartphones die uitblinken in functionaliteit en betaalbaarheid. Motorola maakt daarnaast ook prachtige smartwatches die goed dienst doen als sporthorloge. De Motorola sporthorloges zijn met name geschikt voor consumenten die naast een sporthorloge ook een smartwatch zoeken waarmee ze met stembediening een vergadering kunnen inplannen.

Keuze uit Motorola sporthorloges

Motorola heeft één prachtig sporthorloge op de markt gebracht die je ook als smartwatch kunt omschrijven. We hebben het dan over de Moto 360. Er zijn momenteel twee versies van: de 1 en 2. De tweede versie is de nieuwste versie. Het leuke is dat er diverse uitvoeringen van de Moto 360 zijn. Zo heb je de Moto 360 2 Dali Sport in zwart, maar kan je ook kiezen voor de Moto 360 Light Metal variant. Laatstgenoemde ziet eruit als een normaal horloge terwijl de Moto 360 2 Dali Sport echt bedoelt is voor sporters die een sporthorloge zoeken dat tegen een stootje kan. Voldoende keuze dus om uit te kiezen. Het leuke is dat de uitvoeringen dezelfde functies hebben. Alleen tussen de eerste en tweede versie zijn een aantal verschillen. De eerste versie kost rond de 200 euro terwijl de nieuwste versie rond de 300 euro kost.

Motorola sporthorloges als smartwatch gebruiken

De Motorola Dali 2 Sport heeft een geïntegreerde hartslagmeter waarmee de hartslag via de pols wordt gemeten. Ook heeft Motorola een app ontwikkeld waarmee je je smartphone via Bluetooth kunt verbinden met Motorola sporthorloges. Daarmee kan je Motorola sporthorloges dus ook laat fungeren als smartwatch. Inkomende berichten komen binnen op het display terwijl je ook je muziek kunt bedienen tijdens het sporten. En zoals al eerder genoemd: je kunt zelfs een vergadering inplannen via stembediening. Voor sporters is er ook de Virtual Partner waarmee prestaties worden bijgehouden en je dus altijd kunt strijden om het beste van jezelf naar boven te halen. Zowel als smartwatch als sporthorloge zijn de Motorola sporthorloges enorm goed geschikt.

Kies jouw favoriete Motorola sporthorloge

Voor welke versie of uitvoering je ook kiest, de Moto 360 blijft een fantastisch sporthorloge. De Motorola sporthorloges doen ook goed dienst als smartwatch en zijn daarmee ook geschikt voor dagelijks gebruik. Kies jouw favoriet!

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x