Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Suunto sporthorloges

Suunto Sporthorloges: prachtig vormgegevenSuunto is een Fins merk dat prachtige sporthorloges maakt. Bij dit bedrijf staat de esthetische waarde net zo hoog op de prioriteitenlijst als functionaliteit. Als jij graag een sporthorloge wilt waarmee je de show steelt, zijn de Suunto sporthorloges de beste keuze. Suunto sporthorloges zien er niet alleen prachtig uit (de vergelijking met TW Steel is snel gemaakt), maar hebben ook een boel functies aan boord waar jij als sporter erg blij van wordt. Bluetooth, GPS, Smartwatch-functie, iOs en Android compatibel, hartslagsensor, afstand- en snelheidsmeter om er maar een paar op te noemen.

Premium Suunto sporthorloges

Er is een heel scala aan Suunto sporthorloges. Als je esthetiek belangrijk vindt, is de Suunto Essential Collection de beste keuze. Dit zijn sporthorloges gemaakt van premium materialen als massief staal, koper, goud en carbon. Een leren band en saffier kristalglas maken deze Suunto sporthorloges helemaal af. Een hommage aan sporthorloges. Als je van luxe en sporten houdt, is er geen beter sporthorloge dat je kunt kopen. Deze Suunto sporthorloges zal je niet alleen omdoen als je gaat sporten. Zien is geloven! Natuurlijk zijn er ook goedkopere opties beschikbaar.

Betaalbare Suunto sporthorloges

Suunto maakt niet alleen high end sporthorloges, maar ook betaalbare sporthorloges voor de sporter die niet van poespas houdt en gaat voor de functies. De Suunto M2 kost bijvoorbeeld € 79,95 en komt met een hartslagsensor. Ideaal als je je hartslag in de gaten wilt houden tijdens het sporten. Voor wandelaars is er de Core All Black met hoogtemeter, barometer, kompas, temperatuursensor en logboek. Dit sporthorloge kost € 225,-. Of heb je liever een horloge met GPS en Bluetooth? Dan is de Traverse multisport ideaal voor jou. Dit horloge ziet er ook nog eens prachtig uit met de stoere kast van massief staal. Er is een hoop te vinden in het assortiment. Je hebt horloges voor hardlopen, zwemmen (waterdicht), hiken, triatlon, duiken en zelfs skiën. En het leuke: je vindt ze in iedere prijsklasse.

Bijzondere Suunto sporthorloges

Suunto is een bijzonder merk. Je vindt hier namelijk sporthorloges gemaakt van de beste materialen, maar ook betaalbare horloges. Je vindt hier horloges die je omdoet tijdens het sporten, maar ook horloges die dienst kunnen doen als volwaardige klok en menig Rolex of Breitling doet verbleken. Kies jouw favoriet uit de prachtige collectie van dit unieke Finse merk.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x