Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Meet je hartslag met Mio sporthorloges

Sporthorloge MIO: innovatief en mooi vormgegeven sporthorloges!Zoek jij een sporthorloge met oerdegelijke hartslagmeter? Dan zijn de Mio sporthorloges de beste keuze voor jou. En het leuke: je hoeft niet eens een borstband te dragen. Mio sporthorloges meten jouw hartslag met een ingebouwde hartslagmeter via de pols. Dat komt jouw (sport)comfort flink ten goede. Doordat Mio sporthorloges jouw hartslag accuraat weergeven, kan jij een workout samenstellen in de juiste hartslagzone. Ideaal als je wilt afvallen, want door in de juiste hartslagzone te trainen zal je meer calorieën verbranden. Niet voor niets zijn Mio sporthorloges zo populair onder sporters.

Efficiënter trainen met Mio sporthorloges

Door met Mio sporthorloges te sporten, maak je je trainingen een stuk efficiënter en bereik je stukken sneller je doelstellingen. Door inzicht te krijgen in jouw hartslag kan je je training daarop afstellen. Een Mio sporthorloge heb je al vanaf 100 euro en kan je gebruiken met meerdere sportapplicaties. De Link kost bijvoorbeeld € 99,-. Dit horloge is compatibel met iOs en Android en gebruikt Bluetooth 4.0 en Ant+. Dit sporthorloge lijkt op een armband en heeft geen display, maar gebruikt leds. Om je hartslag te meten dien je de Mio app te starten.

Mio sporthorloges Fuse

De Miio Fuse maakt gebruik van een LED-display en heeft een aantal voordelen ten opzichte van de Link. Zo zie je op het display hoeveel stappen je die dag hebt gelopen en heeft het intervaltraining. De MIO Link en Fuse komen in de maten S/M en L. De M is geschikt is geschikt voor sporters met een polsomtrek met van 12,1 - 17,5 cm. De L is geschikt voor een polsomtrek van 14,9 - 20,8 cm. Let dus goed op welk model je kiest.

Mio sporthorloges Alpha 2

Heb je liever een scherm? Dan is de Alpha 2 of Alpha 2 Punch wellicht meer jouw ding. Dit sporthorloge kost € 169,- - € 189,- en kan je met verschillende apps zoals Runkeeper, Runtastic en natuurlijk de Mio App verbinden. Ook kan je eenvoudig je favoriete hartslagzones instellen en kan je 25 uur trainingsdata op het interne geheugen opslaan. De Alpha 2 (Punch) heeft geen mogelijkheid tot intervaltraining. Groot voordeel is wel dat dit sporthorloge waterdicht is. Bekijk het mooie aanbod Mio sporthorloges en kies jouw favoriet.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x