Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

TomTom sporthorloges

TomTom Sporthorloges: kwaliteit voor een lage prijs!TomTom veroverde nog niet lang geleden de wereld met haar GPS-systemen voor in de auto. Maar TomTom is veel meer dan dat. Zo maken ze ook sporthorloges. Deze sporthorloges zijn prachtig vormgegeven en bevatten natuurlijk de functies die je mag verwachten van dit merk. Je zult niet gek staan op te kijken dat TomTom sporthorloges zijn uitgerust met GPS. De TomTom sporthorloges zijn met name gericht op hardlopers die van gemak houden. De sporthorloges zijn met één knop te bedienen.

TomTom sporthorloges met GPS

Wil jij graag TomTom sporthorloges met GPS? Goed nieuws, want alle TomTom sporthorloges zijn uitgerust met GPS! Je hebt die verschillende type sporthorloges. Ze zijn alledrie hetzelfde vormgegeven op de kleuren na. De goedkoopste is het GPS-hardloophorloge. Je krijgt in real-time hardloopinformatie waardoor je eerdere prestaties kunt proberen te evenaren of te overtreffen. Dit is handig voor beginners die graag hun vooruitgang in de gaten houden. Dit horloge kost € 129,- en is er in drie verschillende kleuren waaronder een limited edition. Dit is een fantastisch sporthorloge als je niets anders wilt dan hardloopinformatie ontvangen. Wil je toch iets meer?

TomTom sporthorloges met GPS en hartslagmeter

Voor iets meer gevorderden is er de GPS-hardloophorloge die uitgerust komt met een borstband met hartslagmeter. Met dit horloge kan je hardloopinformatie real-time inzien, maar kun je ook je hartslag meten. Dit wil je omdat je dan in je optimale hartslagzone kunt lopen. Dit is ideaal voor hardlopers die willen afvallen. Door in de juiste hartslagzone te hardlopen, zal je stukken beter vet verbranden. Als dat je doel is, is dit sporthorloge jou op het lijf geschreven. Het heeft een prijskaartje van € 179,-.

TomTom sporthorloges met ingebouwde hartslagmeter

Wil je het meest geavanceerde wat TomTom sporthorloges te bieden heeft? Dan moet je de GPS-sporthorloge met ingebouwde hartslagmeter kopen. Dit sporthorloge geeft inzicht in hardloopinformatie en heeft een ingebouwde hartslagmeter. Je hoeft dus geen borstband met hartslagmeter te dragen. Dit klinkt misschien als een gimmick, maar is het niet. Het komt je comfort echt ten goede. Het is ook een bijzondere techniek, want maar weinig sporthorloge hebben deze functie. Laat staan dat ze de hartslag accuraat weergeven. Dit geavanceerde sporthorloge heeft een prijskaartje van € 269,-.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x