Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sporthorloges vergelijken

Vergelijk hier eenvoudig de beste sporthorloges zodat jij het straks met het perfecte sporthorloge sport. Het vergelijken is zo eenvoudig mogelijk gehouden.

Kies het perfecte sporthorloge

Het kiezen van een sporthorloge is nog niet zo eenvoudig. Er is veel keuze. Zoveel keuze zelfs dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het perfecte sporthorloge. Belangrijk is dat jij weet wat je wilt. Welke functies heb jij wel en niet nodig? Wil jij een sporthorloge en smartwatch inéén? Wil jij je trainingen na afloop analyseren? Wil jij gebruikmaken van apps als Runtastic? Of wil jij een simpel sporthorloge die je hartslag meet zodat je in jouw optimale hartslagzone kunt trainen?

Sporthorloge uitzoeken

Als je weet welke functies je wilt en in welke prijsklasse je zoekt, kom je al een heel eind. Wil jij een simpel sporthorloge met hartslagmeter? Dan kan je kiezen voor een sporthorloge van Polar of Sigma. Wil je een sporthorloge die je de hele dag draagt en al je activiteiten bijhoudt? Dan kies je voor het vakmanschap van Suunto. Gaat het jou om je gezondheid en wil je ook inzicht krijgen in jouw slaappatroon? Dan kies je voor een Beurer sporthorloge. Wil jij een sporthorloge met GPS? Dan kies je voor TomTom. Wil jij het ideale hardloophorloge met genoeg functies? Dan is Garmin een echte aanrader. Als je het weet, is het makkelijk. Maar wat nou als je niet weet wat je wilt?

Checklist

Als je echt niet weet wat je wilt, is het raadzaam om de volgende vragenlijst voor jezelf te beantwoorden.

- Hoeveel wil ik uitgeven aan een sporthorloge?
- Welke functies heb ik nodig om tot grootse sportprestaties te komen?
- Welke sporten ga ik beoefenen?
- Vind ik het uiterlijk van het sporthorloge belangrijk?
- Wil ik apps gaan gebruiken?
- Wil ik ook een smartwatch?
- Wil ik een activity tracker?

Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden, zal je al gauw inzicht krijgen welke functies jij wilt. Het is dan niet meer zo lastig om het perfecte sporthorloge uit te kiezen. Van Polar tot Garmin en van TomTom tot Fitbit; de sporthorloges zijn van uitstekende kwaliteit. Maak gebruik van de bovenstaande vergelijker en kies jouw perfecte sporthorloge!

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x