Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Analyseer je trainingen en gezondheid met Beurer sporthorloges

Alle Beurer sporthorlogesBeurer is een merk dat al bijna honderd jaar bestaat en actief is in de gezondheidssector. Het moge dan ook geen verrassing zijn dat dit merk ook sporthorloges maakt. Sterker nog, de Beurer sporthorloges zijn razend populair onder sporters. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Zo hebben Beurer sporthorloges HealthManager software waarmee je trainingen kunt plannen. Ook zijn de Beurer sporthorloges getest door het Instituut Kurscheid. Om nog maar te zwijgen over de technische hoogstandjes die onder de kap van de Beurer sporthorloges zitten.

Beurer sporthorloges voor sporters

Wil jij een sporthorloge met hartslagsensor en met rondeteller? Dan is de PM 26 echt iets voor jou. Dit horloge kost circa € 45,- en is geschikt voor sporters die niets meer willen. De PM 15 heeft een geïntegreerde hartslagsensor en kost nog geen € 50,-. Ook dit sporthorloge is puur gericht op sporters die geen extra functies willen. Dat geldt ook voor de PM 62, PM 18 en de PM 80. De PM 80 is de duurste uit de serie en kost iets meer dan € 150,-. Dit sporthorloge beschikt over USB, Easyfit software en een batterij die maar liefst één jaar meegaat.

Beurer sporthorloges met activiteitssensor

Wil jij liever een sporthorloge waarmee je alles kunt monitoren? Dan zijn de Beurer sporthorloges met activiteitssensor jou op het lijf geschreven. Dankzij deze sensor kan ieder Beurer sporthorloge jouw fysieke activiteit monitoren, maar ook je slaappatronen. Want slapen is ook belangrijk voor jouw gezondheid. Met de Health Manager app, die je in Google Play en de App Store kunt downloaden, krijg je analyses over je trainingen en je slaappatronen. De AS 80 C, AS 81 en AW 85 zijn dan de horloges die het beste bij jou passen. De AS 80 C en AS 81 zien eruit als armbanden met display, terwijl de AW 85 de looks en vormgeving heeft van een regulier horloge.

Betaalbare Beurer sporthorloges

Als je een sporthorloge zoekt, ben je bij dit merk aan het juiste adres. Zoek jij een sporthorloge met een activiteitssensor of wil jij een sporthorloge zonder al te veel functies? Bij Beurer heb je de keus. De Beurer sporthorloges zijn betaalbaar en daarmee een goede keuze voor iedere serieuze sporter.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x