Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sporthorloge Endomondo

Sporthorloges die de Endomondo APP ondersteunenEndomondo is een bekende app voor hardlopers. Dit is de meeste gebruikte app voor zowel beginnende sporters als voor de gevorderde renner. Met de app kun je (in combinatie met het beste sporthorloge voor jou) weer helemaal gemotiveerd aan je conditie werken. In de meeste gevallen kan een sporthorloge dames of heren model gekoppeld worden aan een handige app. Met zo'n app op je smartphone kun je tijdens je training horen en zien hoe je het doet, wat je snelheid is en wat de afstand is die je hebt gelopen. Met een handige routekaart en uiteraard een module die je de weg terug naar huis wijst, ben je met de Endomondo app helemaal voorbereid op succesvolle trainingen. Wil jij een hardloophorloge kopen? Koppel je horloge dan aan Endomondo of en vergelijkbare app. Het is mogelijk om via de app de competitie aan te gaan met andere gebruikers van de app. Dat werkt zeer motiverend en maakt het trainen leuk.

Een sporthorloge kopen

Wil jij een sporthorloge of een hartslagmeter kopen? Dan helpen we je daar graag en vrijblijvend bij. We vergelijken iedere dag de sporthorloge prijzen en zorgen ervoor dat je nooit teveel geld kwijt bent. Bij ons kun je terecht voor kwalitatief hoogstaande sporthorloges van ieder bekend merk en van alle bekende aanbieders. Wij maken de prijsvergelijking voor je! Maak optimaal gebruik van je sporthorloge door te kiezen voor een exemplaar dat niet alleen bij het rennen van pas komt. Wij hebben modellen beschikbaar die je bij een veelvoud aan sporten kunt gebruiken. Zo kun je kiezen voor een sporthorloge dat je bijvoorbeeld bij het zwemmen, fietsen en rennen kunt gebruiken. 

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x