Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Samsung sporthorloges voor een gezonde levensstijl

Samsung is een wereldbekend merk dat onder andere televisie, wasmachines en smartphones fabriceert. Maar wist jij dat Samsung ook sporthorloges maakt? De Samsung sporthorloges zijn, net zoals hun andere producten, van de hoogste standaard een voorzien van de laatste, hoogstaande snufjes. Als jij fervent sportfanaat bent, kan je eigenlijk niet zonder zonder.

Samsung sporthorloges voor dagelijks gebruik

De Samsung sporthorloges zijn veelal een mix tussen een sporthorloge en een smartwatch en daarmee óók geschikt voor dagelijks gebruik. De Samsung sporthorloges hoef je dus niet af te doen wanneer je klaar bent met sporten. Natuurlijk zijn ze wél ideaal voor tijdens het sporten. De Gear Fit heeft bijvoorbeeld een ingebouwde stappenteller en hartslagmeter. We hadden het al over hoogstaande snufjes en de hartslagmeter valt daar zeker onder. Via je pols wordt je hartslag gemeten, je hoeft dus geen oncomfortabele borstband te dragen. Ook heb je de Fitness with Gear app die je kunt gebruiken met je (Samsung) smartphone waarmee je inzicht krijgt in je sportprestaties. Klinkt als muziek in de oren toch?

Kiezen uit Samsung sporthorloges

Er zijn meerdere modellen waar je uit kunt kiezen. Zo heb je de Gear Fit en de Gear S2. Alle Samsung sporthorloges hebben één ding gemeen: ze blinken uit in functionaliteit. Zo kan je met ieder horloge je hartslag meten of je stappen tellen en zelfs de hoeveelheid water of koffie dat je gedronken hebt bijhouden, maar kan je ook door je muziek scrollen, berichten lezen en nog veel meer. Als je een horloge zoekt waarmee je je dagelijkse activiteiten kunt bijhouden voor een gezondere levensstijl is er niets beters op de markt. Met prijzen die rond de 200-400 euro liggen, blijven de Samsung sporthorloges ook betaalbaar.

Samsung sporthorloges zijn sporthorloge en smartwatch inéén

Samsung sporthorloges zijn geschikt om te dragen als smartwatch en als sporthorloge. In beide opzichten zijn het uitstekende horloges. Wij genieten vooral van de stappenteller waarmee we inzicht krijgen in onze dagelijkse activiteit. Geen overbodige luxe als je er graag een gezonde levensstijl met voldoende beweging op nahoudt. Ook de smartwatch-functies zijn een verrijking. Met een duidelijk OLED-scherm komt de informatie goed over.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x