Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Lever topprestaties met Polar sporthorloges

Overzicht van Polar sporthorlogesWil jij je sportprestaties naar nieuwe hoogtes stuwen? Wil jij exact weten hoe hoog je hartslag is, hoeveel afstand je al hebt overbrugd of hoe snel je gaat? Dan heb je Polar sporthorloges nodig. Deze sporthorloges zijn er voor sporters die topprestaties willen leveren. De Polar sporthorloges zijn voorzien van GPS en de laatste technieken die je nodig hebt om tot grootse sportprestaties te komen. Wat te denken van fietssnelheid en trapfrequentie, pasfrequentie, fietsvermogen, draadloze synchronisatie of 24/7 activiteitsmeting.

Polar sporthorloges voor beginners

Als jij een fervent sporter bent, kan je niet zonder een goed sporthorloge. Met de Polar sporthorloges krijg je inzicht in jouw prestaties. Een sporthorloge heb je al vanaf € 49,95. Voor dit bedrag krijg je de FT1 waarmee je jouw hartslag kunt meten. Ideaal als je wilt afvallen. Door op de juiste hartslag te sporten kom je in de ‘verbrandingsmodus’ en zal je vet gaan verbranden. Voor volwassenen ligt dit tussen de 110 en 140 hartslagen. Daarnaast heb je ook de FT2 en FT4 die bedoeld zijn voor fitness en cardio. Dit zijn ideale Polar sporthorloges voor beginners. Eenvoudig in gebruik en goedkoop.

Polar sporthorloges voor gevorderden

Wil je toch iets meer informatie? Dan is de RS300X misschien wat voor jou. Dit sporthorloge houdt je hartslag, snelheid en afstand bij. Ideaal als je fietst of hardloopt. Als je veel fietst, is de RC3 GPS een verrijking. Dit fietshorloge bezit een GPS met hartslagmeting en kost € 279,95. Dat geldt ook voor de M400, dit sporthorloge heeft GPS en kost € 199,95. De keuze uit Polar sporthorloges is groot. Kies het horloge die de functies heeft die jij nodig hebt.

De scherpe prijzen van Polar sporthorloges

Polar sporthorloges zijn uitgerust met handige functies waarvan je misschien denkt dat je ze niet nodig hebt, maar niet meer zonder kunt zodra je ze hebt ervaren. De prijzen van de Polar sporthorloges zijn zeer schappelijk te noemen. Je hebt al een Polar sporthorloge vanaf € 49,95 terwijl het duurste model, de V800 met Smart coaching en GPS, € 449,95 kost. Met de Polar Beat app ga jij je gestelde trainingsdoelen halen. Deze trainingsapp werkt samen met een Polar Bluetooth Smart hartslagsensor en geeft een nieuwe dimensie aan jouw training.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x