Bespaar honderden euro's
Vergelijk alle horloges & shops
Gratis onafhankelijk advies

Sporthorloge apps

Een goed sporthorloge kopen dat voldoet aan al je wensen kan ingewikkeld zijn. Waar moet je op letten als je bijvoorbeeld een horloge wilt dat je bij alle mogelijke sporten kan helpen en motiveren? Ons team vergelijkt dagelijks alle sporthorloge prijzen en zet voor ieder model de unieke specificaties op een rij voor je. Zo kun je makkelijk een keuze maken en ben je gegarandeerd van de laagste prijs. We bekijken de aanbiedingen van een grote groep aanbieders van het beste sporthorloge en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt!

Sporthorloge apps gebruiken

Je kunt met (bijna) ieder sporthorloge een app gebruiken op je smartphone. Deze app koppel je eenvoudige aan je horloge, waarna de app en het horloge bijvoorbeeld via Bluetooth technologie met elkaar communiceren. Zo kun je tijdens (en na) iedere training op de hoogte zijn en blijven van je resultaten. Uiteraard kunnen apps niet alleen gecombineerd worden met een standaard sporthorloge. Wil jij een hartslagmeter kopen? Of bijvoorbeeld een hardloophorloge kopen? Ook dan kan jouw horloge in de meeste gevallen verbonden worden met sporthorloge apps. Wij bieden zowel sporthorloge dames modellen als exemplaren voor heren. Met de app kun je jouw afstanden, calorieverbruik, verbrandingsratio en je route bepalen en aflezen na je training. Ook kan de app ervoor zorgen dat je een bepaald trainingsprogramma kunt volgen, of ga je de competitie aan met je eigen (vorige) resultaten. Zo blijf je verbeteren en ben je goed op weg naar een perfecte conditie!

Kies nu jouw beste sporthorloge uit voor de laagste prijs in onze webshop.

Gratis advies over sporthorloges én vergelijken

Op Sporthorloges.com krijg je gratis en onafhankelijk sporthorloge advies welk sporthorloge het beste bij je past. Binnen 1 minuut matchen we jouw wensen met de honderden verschillende sporthorloges die er zijn. Omdat we elke dag de prijzen van sporthorloges bij webshops in de gaten houden, kan je eenvoudig sporthorloges vergelijken en direct bij een webshop een sporthorloge kopen.

Voor elk sporthorloge dat via Sporthorloges.com wordt verkocht gaat een vast bedrag naar een goed doel. Zo dragen we samen bij aan een betere, gezonde wereld. Lees meer.

Sporthorloges.com is een concept van iPublishing & Elwege - © 2016

x